Tuinwerken Vanderheyden tuinaanleg

Tuinonderhoud

Ook het onderhoud van uw tuin is zeer belangrijk, of u dit nu zelf verzorgt of het aan ons toevertrouwt. U zal merken dat een tuin niet zonder onderhoud kan. Het onderhoud van uw tuin garandeert het behoud ervan en een gezonde groei van uw planten.

 

Snoeien

Het oorspronkelijke beeld, de vormen en lijnen van het ontwerpplan mogen niet verloren gaan. Het snoeien van uw planten en bomen is een heel belangrijke en jaarlijks terugkerende taak.

 

Onkruid verwijderen

Het onkruidvrij houden van gazons, borders, paden en parkings is nodig als u wil dat uw tuin er ‘als nieuw' blijft uitzien. Het onderhoud aan gazons (maaien, onkruid bestrijden, ontmossen, verluchten, bemesten, ...) hoort ook vaak bij ons takenpakket.

 

Onderhoudsbeurten

We bieden flexibele onderhoudsoplossingen voor ieders budget, zowel voor uw privétuin als voor uw bedrijfsterrein. Eén of meerdere onderhoudsbeurten per jaar, voor- en najaar, maandelijks of zelfs een wekelijks onderhoud is mogelijk.

Dit alles kan op basis van gepresteerde uren aan prijs per uur of met een onderhoudscontract op maat aan een afgesproken prijs.

snoeien Tuinwerken Vanderheydenhaag snoeien Tuinwerken Vanderheydenonkruid verwijderen Tuinwerken Vanderheyden